Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

 

Az ASTORHÁZ csapat által tervezett és kivitelezett családi házak a könnyűszerkezetes, nagypanelos technológiával készülő családi házak egy új, NMÉ engedéllyel rendelkező generációját képviselik.

A különböző megrendelői igényszinteket kielégítő házak terveit nagy gyakorlattal rendelkező építészek készítették, a kivitelezésre – annak érdekében, hogy a megrendeléseket minél gyorsabban és egyszerűbben tudjuk teljesíteni- négy, az ország különböző pontjain dolgozó, nagypaneles családi ház építésben már sok éves tapasztalattal rendelkező gyártó cég fogott össze.

Kínálatunk fontos részét képviselik az ​​ ún. „STANDARD” családi házak, melyek a sorozatgyártás miatt a legkedvezőbb árú kategóriába tartoznak. ​​ Ezek hasznos alapterülete 100 m2 körüli, helykihasználásuk praktikus, hőszigetelés és belső kivitelezés szempontjából is minden igényt kielégítőek.

A „STANDARD” kategóriába tartozó házak ára az ország egész területén egységes. ​​ Az árat kismértékben módosíthatják pl. ​​ az alapozási munkák költségeit befolyásoló helyi geológiai és terepviszonyok, az elkészült falpanelek és tetőszerkezet helyszínre szállítási költsége, vagy egy egyedi igény, ami szintén befolyásolhatja a „STANDARD” házak előre meghirdetett, a honlapon lévő bekerülési költségét.

EGYEDI” házak építésére is vállalkozunk, melyek arculatát, felszereltségét a megrendelő határozza meg.

Néhány mintaterv megtalálható honlapunkon, de igény szerint szinte bármit meg tudunk építeni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megkeresését központi irodánkban a honlapunkról Ön által küldött e-mailben várjuk. Munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt. A lehetőségek részletes átbeszélése után építész kollégánkkal személyes találkozó keretében – melynek keretében közösen megtekintik az építési telket- véglegesíthetik az elképzeléseket.