Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az ASTORHÁZ csapat által tervezett és kivitelezett családi házak a könnyűszerkezetes, nagypanelos technológiával készülő családi házak egy új, NMÉ engedéllyel rendelkező generációját képviselik.

A különböző megrendelői igényszinteket kielégítő házak terveit nagy gyakorlattal rendelkező építészek készítették, a kivitelezésre – annak érdekében, hogy a megrendeléseket minél gyorsabban és egyszerűbben tudjuk teljesíteni- négy, az ország különböző pontjain dolgozó, nagypaneles családi házépítésben már sok éves tapasztalattal rendelkező gyártó cég fogott össze.

Kínálatunk fontos részét képviselik az ún. „STANDARD” családi házak, melyek a sorozatgyártás miatt a legkedvezőbb árú kategóriába tartoznak. Ezek hasznos alapterülete 100 m2 körüli, helykihasználásuk praktikus, hőszigetelés és belső kivitelezés szempontjából is minden igényt kielégítőek.

A „STANDARD kategóriába tartozó házak ára az ország egész területén egységes. Az árat kismértékben módosíthatják pl. az alapozási munkák költségeit befolyásoló helyi geológiai és terepviszonyok, az elkészült falpanelek és tetőszerkezet helyszínre szállítási költsége, vagy egy egyedi igény, ami szintén befolyásolhatja a „STANDARD házak előre meghirdetett, a honlapon lévő bekerülési költségét.

EGYEDI” házak építésére is vállalkozunk, melyek arculatát, felszereltségét a megrendelő határozza meg.

Néhány mintaterv megtalálható honlapunkon, de igény szerint szinte bármit meg tudunk építeni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megkeresését a honlapunkról Ön által küldött e-mailben várjuk. Munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt. A lehetőségek részletes átbeszélése után építész kollégánkkal személyes találkozó keretében – melynek keretében közösen megtekintik az építési telket- véglegesíthetik az elképzeléseket.

2020.